VIDEO Cătălin Dumitru: Toate analizele de astăzi ne spun că sunt trei competitori importanți la prezidențiale

Foto captura video Youtube

Invitat în platoul emisiunii „Puterea Știrilor” analistul politic Cătălin Dumitru a discutat despre cei trei competitori importanți pentru alegerile prezidențiale din România: Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Cu toate că niciunul dintre aceștia nu și-a anunțat oficial candidatura, Geoană pare să fi furat startul prin utilizarea de postere de campanie pe paginile sale de socializare, care includ sigla NATO.

„Clar că toate analizele de astăzi ne spun că sunt trei competitori importanți Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Ar fi relevant dacă poate să capitalizeze un independent astăzi mai mult decât celelalte partide. Calculul matematic ne spune că nu are cum să facă asta. Sigur că în momentul în care nu s-a anunțat nimeni noi avem acum un clasament care să fie făcut pe situație. În momentul în care se vor lămuri aceste lucruri în mintea votanților s-ar putea să vedem altă situație.

Există o limită în a folosi aceste sigle și aceste însemne. Trebuie să explice Mircea Geoană de ce a ales lucrul ăsta. Eu înțeleg de ce face asta. Ca marketing posibil, probabil că îl ajută acest element, dar e incorect față de instituția la care lucrează.” a spus analistul politic.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: