Mircea Geoană, amanetat de 7 miliardari. SOV mai bagă o fisă la prezidenţiale

Mircea Geoană, sursa foto: Inquam Photos / Marian Calestru

Amanetarea României! Gruparea Coldea-Geoană, întâlnire cu cei șapte miliardari. Cum pregătesc cei mai controversați miliardari campania prezidențială a lui Mircea Geoană? Bogătașii lui Florian Coldea fac jocurile politice în România. Urmăriți o amplă anchetă România TV despre cum se încearcă preluarea resurselor în România.

Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat penal și informator al Securității, mai incearcă o dată să ajungă la resursele țării suţinându-l pe Mircea Geoană la președinția României. Sorin Ovidiu Vîntu face campanie electorală pentru Geoană trăgând speranțe că va pune prin Geoană mâna pe putere. „Geoana va fi presedintele romaniei cu sprijinul PSD .Geoana va bate tot din primul tur si, sincer sa fiu, cred ca va fi un bun presedinte chiar daca nu are carisma politica are creier”

CITIȚI ȘI Gașca pestriță de susținători ai lui Geoană: informatorul-mogul Vîntu, milionari penali sau „studenți darnici”

Prietenia dintre Vîntu și Geoană este una foarte veche. La alegerile prezidențiale din 2009, Vîntu a fost un factor decisiv pentru înfrângerea lui Geoană. Cu câteva zile înainte de votul din acel an, Mircea Geoană a mers seara acasă la Vîntu. Traian Băsescu a aflat de această întâlnire și a folosit informația în dezbaterea finală din campania electorală.

Mircea Geoană folosește abuziv, în campania pentru prezidențialele din România, însemnele și logo-ul NATO

„Domnu Geoana nici aseara nu v-a placut intalnirea cu domnul Vantu? Azi noapte cand a aflat ca e arestat domnul Popa Nicoale v-a chemat in urgenta. Am avut aseara o intalnire cu domnuo Vantu azi noapte da? da”, sunt replicile care au făcut istorie pe vremea când se mai făceau dezbateri electorale

Evenimentul a costat 2 milioane de dolari dar la milioanele lui Garrett, ginerele lui Geoană n-a contat.

„Sper sa vina acasa, a fost un moment frumos, emotie, noi am organizat logodna langa Bucuresti, s-a ocupat Mihaela, au venit jumate din invitati colegii de facultate, apoi s-au dus prin Transivlania. Parintii lui, care sunt mai instariti ca noi, au organizat o nunta foarte frumoasa, au afaceri in California”, spunea Mircea Geoană, potrivit RTV

Unul dintre milionarii aflați în spatele lui Mircea Geoană este Radu Dimofte căruia afacerile in România i-au adus o avere de 240 de milioane de euro, avere ce-i asigură un trai liniștit și luxos la Monaco. Un personaj discret dar controversat cu legături extrem de importante. Dimofte a fost implicat în Ferma Băneasa ca fiind chiar partenerul apropiat al lui Remus Truică.

Afaceristul a știut în cele mai mici detalii care erau operațiunile de valorificare ale terenurilor obținute de Remus Truică sub pretextul retrocedării acestora către Prințul Paul. Mâna dreaptă a lui Truică, Cristian Relu Aparaschivei, spunea că influența lui Radu Dimofte nu se rezuma la afaceri, ci ar fi mers până la vârfurile sistemului românesc de justiție. Așa se face că Dimofte nu a fost inculpat de procurori. Totuși Radu Dimofte este verificat de către Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității pentru legături cu fosta poliție politică comunistă. Între timp, afaceristul, cunoscut ca proprietar al francizelor KFC și Pizza Hut în România pregătește acum un nou tun financiar, două blocuri turn de 11 etaje construite in centrul Capitalei.

Citiți și: Baronii PSD se trag discret în spatele lui Geoană. Cine sunt cele trei „femei fatale” din campanie

Despre susținerea de care Geoană beneficiază din partea multimilionarului Dragoș Dobrescu PS News a vorbit în exclusivitate aici: Geoană, întâlnire secretă la Bran, în pregătirea prezidențialelor. Ce vedete și ce miliardar controversat îl susțin

Citiți și: Lecția lui Piedone pentru Geoană. Cine este misterioasa pesedistă care trage sforile în campanie. Rolul lui Ţiriac

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: