Klaus Iohannis: Problema drogurilor a tot crescut. Există probleme cu drogurile până şi în şcoli

Sursă foto: Facebook / Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, în contextul discuţiei privind testele pentru droguri făcute de poliţie în trafic, că problema drogurilor a tot crescut şi există probleme cu drogurile până şi în şcoli, există câteodată la şoferi şi trebuie luate măsuri, dar aceste măsuri trebuie să fie corecte.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat la Washington despre controversa privind testele pentru droguri făcute de poliţişti în trafic.

”Ceva trebuie făcut. (..) Am avut şi aici prea multe accidente şi prea multe incidente, problema drogurilor a tot crescut, ştiţi foarte bine discuţiile pe care le-am găsit şi în spaţiul public. Există probleme cu drogurile până şi în şcoli, există câteodată la şoferi şi trebuie luate măsuri. Dar aceste măsuri trebuie să fie corecte”, a răspuns preşedintele.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că este rostul ministerelor de Interne şi Justiţie să găsească o soluţie privind permisele ridicate în urma controalelor drog-test, el precizând că modificarea se referă la faptul că în maximum 72 de ore, să fie dat răspunsul de la IML, în cazul în care statul român nu se încadrează în termen, urmând ca permisul să fie restituit, până când vor fi gata rezultatele analizei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: