VIDEO Ministrul Muncii insistă pe o comunicare eficientă și transparentă din partea Casei Naționale de Pensii Publice

Sursă foto: Simona Bucura-Oprescu/Facebook
Sursă foto: Facebook / Simona Bucura-Oprescu

Invitată în platoul emisiunii Puterea Știrilor, Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, susține că își dorește o comunicare clară și transparentă din partea Casei Naționale de Pensii Publice, pentru ca cetățenii să înțeleagă corect implementarea operativă a politicilor publice elaborate de minister.

„I-am rugat pe colegii de la Casa Națională de Pensii Publice să explice mai bine toate procesele operaționale pe care aceștia le derulează, fiindcă Ministerul Muncii și Solidarității Sociale creează politici publice. Implementarea operațională a acestor politici o face Casa Națională de Pensii Publice și este evident că trebuie să comunicăm mai bine astfel încât societatea românească să cunoască toate aceste amănunte.

În acest moment, la Casa Națională de Pensii Publice și la casele teritoriale de pensii se muncește. Este evident că, pe lângă muncă, fiecare dintre noi, inclusiv noi, Ministerul Muncii și Solidarității dar și celelalte instituții, inclusiv Casa Naționale de Pensii Publice, trebuie să comunice mai bine.

Este foarte important ca acest proces să fie corect înțeles de către pensionari și în același timp, să fie cât mai lesne, cât mai facil, cât mai ușor pentru pensionari.” a spus Ministrul Muncii.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: