Românii râd de promisiunile lui George Simion. Top 7 Meme-uri. O să aduc Mc Donald’s la tine în sat

George Simion, sursa foto: Inquam Photos / Saul Pop

Promisiunile fanteziste ale lui George Simion au stârnit un val de reacții amuzante și acide pe Internet. Semn că promisiunile lui Simion de genul „case la 35.000 euro” pentru fiecare român nu prind la public.

După ce a luat doar 16% la alegerile europarlamentare, George Simion a devenit disperat, el sperând la dublu. Imediat, Simion și-a anunțat candidatura la președinția României și a dat drumul la promisiuni, una mai gogonată și mai imposibil de îndeplinit decât alta.

Românii râd de promisiunile lui George Simion. Top 7 Meme-uri. O să aduc Mc Donald’s la tine în sat

Simion a promis că va face 1.000.000 de locuințe la prețul de 35.000 euro. O utopie, la acest preț nu găsești nici garsoniere la periferia marilor orașe. Newsweek a calculat că pentru a face 1.000.000 de astfel de locuințe ieftine, Simion și AUR ar trebui să scoată din buzunar 50.000.000.000 euro. Echivalentul a 2.500 de km de autostradă. Locuințele ar fi puternic subvenționate, pentru că de 35.000 euro nu poți cumpăra nici măcar o garsonieră în marile orașe precum București, Timișoara, Cluj, Brașov. Simion vrea să facă, în principal, apartamente cu 2 camere. Prețul mediu al unui apartament de 2 camere în București este de 92.000 de euro. Dacă Simion le-ar vinde cu 35.000 euro, doar în București, statul ar trebui să subvenționeze un apartament cu 57.000 de euro. La 1.000.000 de apartamente, efortul bugetar ar fi de 57.000.000.000 euro. O altă promisiune fără legătură cu realitatea e reprezentată de scurtirea de dobândă a românilor la credite. Plecând de la aceste primisiuni mincinoase, oamenii – foarte inventuivi – au creat promisiuni la fel de imposibil de realizat artribuite lui Simion.

Notă: Toate imaginile publicate în acest material sunt luatre de pe Facebook, sursa inițailă fiind imposibil de găsit.

Cum vrea Simion să devină cel mia mare dezvoltator imobiliar?

George Simion vrea, de fapt, să facă un troc iluzoriu prin care să obțină voturi. Încercând să se folosească de naivitatea sau buna credință a oamenilor, Simion le cere acestora să semneze un pact. Care spuen așa: Dacă eu, George Simion devin președinte și AUR la putere cei care și-a exprimat „adeziunea” pentru Planul lui Simion primesc case subvenționate la numai 35.000 euro.

Evident că cel care câștigă e Simion

O parte din oameni îl vor vota în sperața că venirea lui la putere le va aduce apartamentul la jumătate de preț. Nu există nicio garanție, iar Simion nu se obligă juridic cu nimic chiar dacă ar câștiga alegerile.

„În cadrul acestui program se vor construi până la 1.000.000 (un milion) de apartamente, la cele mai noi standarde, împărțite teritorial după cererea solicitanților înscriși în program. Ele vor fi amplasate în imediata apropiere a orașelor mari parțial suprasaturate urbanistic, cu toată infrastructura aferentă, cu utilitățile necesare la o capacitate corelată cu consumurile. Dotările acestor ansambluri vor fi în raport direct cu numărul populației +20%, pentru a avea acoperit în timp un grad de creștere organică a ansamblurilor. Totodată, în aceste zone vor fi grădinițe, școli, cabinete medicale, spații comerciale, malluri și clădiri de birouri”, scrie Simion în planul său care poate fi consultat AICI

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: