Cazanciuc, întrebat dacă PSD poate susţine un independent la prezidenţiale: Nu cred că PSD are altă opţiune

Sursa foto: Facebook / Robert Cazanciuc

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a afirmat că nu crede că în momentul de faţă PSD are altă opţiune la alegerile prezidenţiale decât să meargă cu propriul candidat şi a precizat că nu a auzit ca Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, să fie luat în calcul de PSD pentru a fi susţinut la altceva decât funcţii internaţionale.

Robert Cazanciu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, ce şanse sunt ca PSD să susţină un candidat independent la alegerile prezidenţiale.
”Nu cred că sunt şanse în momentul de faţă. Partidul a câştigat alegerile. În toate sondajele de opinie se află pe primul loc în încrederea opinii publice. Nu cred că în momentul de faţă PSD are altă opţiune decât să meargă cu propriul candidat. Nu am văzut până acum personaje mesianice care să poată să adune energiile şi de pe stânga şi de pe dreapta, dar sigur că acest lucru nu este imposibil, de aceea se numesc minuni”, a declarat Robert Cazanciuc.
El a mai fost întrebat dacă PSD ia în calcul să îl susţină pe Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.
”N-am auzit niciodată ca domnul Geoană să fie luat în calcul de PSD pentru a fi susţinut la altceva decât funcţii internaţionale”, a explicat senatorul PSD.
Cazanciuc a mai fost întrebat dacă vor fi reluate discuţiile ca PSD şi PNL să susţină acelaşi candidat pentru alegerile prezidenţiale.
”Liberalii au stabilit că au propriul candidat. E foarte bine, e opţiunea PNL. Problema este să ajungă măcar în turul doi candidatul PNL, cel puţin aşa cum arată cifrele acum. Cele două partide care formează coaliţia au spus foarte clar că vor avea propriii candidaţi”, a subliniat Robert Cazanciuc.
El a mai fost întrebat dacă Marcel Ciolacu este singura opţiune a PSD pentru a fi candidat la alegerile prezidenţiale.
”Sigur tradiţional PSD a scos în această bătălie  şeful partidului. Dacă ne uităm la performanţa domnului Marcel Ciolacu ca prim-ministru, am văzut foarte puţini oameni care să spună că nu au încredere în domnul Marcel Ciolacu. Deci având această, să spunem, încredere, cred că domnul Marcel Ciolacu are şanse reale de a câştiga această  bătălie”, a mai declarat Robert Cazanciuc.
Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: