Cazul viceprimarului care a chemat o companie municipală acasă să-i facă curățenie

Sursa foto- facebook/Mario De Mezzo

Primarul ales al municipiului Slatina, Mario De Mezzo, a dezvăluit că unul dintre viceprimarii orașului a chemat la el acasă, într-o comună de lângă municipiu, mai multe utilaje și oameni ai unei companii municipale să-i facă curățenie în curte.

„Partea cea mai ciudată pentru mine este că ei se poartă în continuare ca nişte vătafi pe moşie. Sâmbătă, în urmă cu o săptămână, unul dintre viceprimari a chemat la el acasă, la o comună lângă Slatina, Compania municipală de Dezvoltare Urbană să-i facă curăţenie în curte. Şi Compania de dezvoltare urbană a venit cu o autoutilitară şi cu utilaje şi i-a făcut, cu oamenii companiei, într-o zi de sâmbătă, curăţenie în curte. Îl am filmat. Domnul viceprimar la bustul gol cu angajaţii de la dezvoltare urbană îşi curăţa casa cu utilajele şi echipamentele companiei. Decenţa mea mi-ar fi spus că dacă am pierdut alegerile măcar nu mai fac ilegalităţi din astea care pot fi demonstrate foarte uşor”, a afirmat Mario De Mezzo sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima TV

Acesta remarcă faptul că nu s-a întâmplat „nimic public” şi dă asigurări că va discuta acest subiect atunci când va prelua mandatul de primar.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: