Reacția lui Zelenski după gafa lui Biden care a spus „președintele Putin” în loc de numele liderului de la Kiev

Sursă foto: Twitter

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reacționat după ce omologul său american Joe Biden a avut un nou moment de confuzie și a spus „președintele Putin” în locul numelui președintelui ucrainean. Ulterior, Biden s-a corectat.

Zelenski a spus că a fost vorba de o greșeală și a mulțumit Statelor Unite pentru sprijin, potrivit Reuters.

„Este o greșeală. Cred că Statele Unite au oferit mult sprijin ucrainenilor. Cred că putem uita unele greșeli”, a declarat sâmbătă Volodimir Zelenski în fața reporterterilor pe aeroportul irlandez Shannon, unde s-a întâlnit cu premierul Irlandei Simon Harris.

Biden face gafă după gafă

Preşedintele american Joe Biden a avut un nou moment de confuzie joi, vorbind despre „vicepreşedintele Trump” în loc de colega sa Kamala Harris, în cursul unei conferinţe de presă, la încheierea summitului NATO.

Cu câteva ore mai devreme, liderul democrat, confruntat cu un vârtej de întrebări în jurul acuităţii sale mentale, îl anunţase pe „preşedintele Putin” în timp ce îl întâmpina la summit pe şeful statului ucrainean Volodimir Zelenski, după care s-a corectat.

„Şi acum vreau să-i dau cuvântul preşedintelui Ucrainei, care are atât curaj, atâta determinare. Doamnelor şi domnilor, preşedintele Putin”, a declarat democratul, în vârstă de 81 de ani, care s-a îndepărtat de microfon înainte de a realiza greşeala şi de a reveni afirmând: „Îl va învinge pe preşedintele Putin. Preşedintele Zelenski. Sunt atât de concentrat să-l învingem pe Putin”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: