CNAIR: Lucrările de defrişare pe Valea Oltului au depăşit 23% din suprafaţa de pădure aflată în zona critică

Sursă foto: Facebook/ Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţâ, sâmbătă, că lucrările de defrişare pe Valea Oltului au depăşit 23 % din suprafaţa de 10 hectare de pădure aflată în zona critică. Operaţiunile de defrişare se desfăşoară şi în week-end pentru ca intervalul impus pentru închiderea circulaţie pe sectorul Boiţa – Lazaret al DN7, în perioada 08 iulie -09 august, să poată fi respectat.

Lucrările de defrişare au depăşit 23 % din suprafaţa de 10 ha de pădure aflată în zona critică! După 6 zile, echipele se apropie de asigurarea conexiunii între punctele de lucru”, scrie CNAIR pe Facebook.

Compania precizează că operaţiunile de defrişare pe Valea Oltului se desfăşoară şi în week-end pentru ca intervalul impus pentru închiderea circulaţie pe sectorul Boiţa – Lazaret al DN7, în perioada 08 iulie -09 august, să poată fi respectat.

”În această seară, de la ora 20.00 circulaţia a fost redeschisă iar mâine la ora 6.00 se reiau lucrările, conform programului stabilit”, mai anunţă CNAIR.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: