ANPC a oprit activitatea unor operatori economici de pe Litoral; inspectorii au aplicat amenzi de 67.000 de lei

Plaja
Sursa foto: pixabay

Inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat amenzi în valoare totală de 67.000 de lei şi a oprit activitatea unor operatori economici care funcţionau ilegal pe Litoral.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei de control, transmis duminică AGERPRES, comisarii ANPC au efectuat acţiuni de control în data de 13 iulie 2024, pentru monitorizarea zonei litoralului Mării Negre, la următorii operatori economici: S.C. Vama Veche 4You Resort SRL – Shaormeria Băneasa şi Restaurantul Corsarul, S.C. Serviciu Alimentaţie Colectivă SRL, S.C. Brissemar Gold SRL, S.C. Simigeria Matei Patiserie SRL, S.C. Dumitru Hori Litoral SRL şi S.C. Pura Vida Sky Bar SRL.

În urma abaterilor de la legislaţia în domeniu, constatate de echipa de control, au fost aplicate următoarele sancţiuni: amenzi contravenţionale în valoare totală de 67.000 lei, oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme, oprirea temporară a prestării de servicii până la remedierea deficienţelor constatate, pentru toţi operatorii economici controlaţi, dat fiind că toţi îşi desfăşurau activitatea fără autorizaţii de funcţionare şi, cel mai grav, fără autorizaţii de construcţie, pentru spaţiile folosite.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: