Mihai Precup – numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului

Sursa foto: Facebook

Mihai-Călin Precup a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu publicată marţi seară în Monitorul Oficial.

Anterior, Precup a fost eliberat, la cerere, din funcţia de preşedinte al Agenţiei pentru Monitorizarea şi Evaluarea Performanţelor
Întreprinderilor Publice (AMPIP).

Marţi, conducerea AMEPIP şi-a prezentat demisia, urmând să fie organizată selecţia pentru o nouă echipă managerială a instituţiei.

Potrivit unui comunicat transmis de Guvern, preşedintele AMEPIP, Mihai Precup, vicepreşedinţii Ciprian Hojda şi Victor Moraru şi-au înaintat marţi demisiile la Secretariatul General al Guvernului.

„Cei trei membri ai conducerii AMEPIP au luat această decizie atât pentru a menţine relaţia de credibilitate între Guvernul României şi instituţiile europene, cât şi pentru a nu exista vreun risc cu privire la aprobarea cererii de plată numărul 3 din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă de către Comisia Europeană”, se arăta în comunicatul citat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: