Românii nu vor mai avea nevoie de viză pentru călătoriile în Thailanda. Anunțul oficial al MAE

Sursa foto: Pixabay

Începând cu data de 15 iulie, pe lista de țări ai căror cetățeni pot călători în Thailanda fără viză a fost introdusă și România, transmite Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

„Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută implementarea, începând cu data de 15 iulie 2024, a deciziei Regatului Thailandei de a include România, alături de alte state, pe lista țărilor ai căror cetățeni pot călători în această țară fără a avea obligația obținerii vizei de intrare pentru o durată de până la 60 de zile”, transmite ministerul, în cadrul unui comunicat de presă.

Astfel, începând de luni, toți cetățenii români care vor să călătorească în Thailanda în scop turistic sau de afaceri, pentru o perioadă de cel mult 60 de zile, vor fi exceptați de la regula generală referitoare la obținerea unei vize de intrare în țară.

„Decizia autorităților thailandeze este rezultatul demersurilor susținute ale MAE, inclusiv prin intermediul Ambasadei României la Bangkok, care au vizat facilitarea procesului de eliminare a vizelor pentru cetățenii români care călătoresc în scop turistic în această țară”, mai transmite MAE.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: