Klaus Iohanis, către Echipa Olimpică a României: Performanţa de nivel olimpic se construieşte prin muncă asiduă

Sursa foto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la ceremonia de primire a Echipei Olimpice a României înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Republica Franceză, că performanţa de nivel olimpic se construieşte prin muncă asiduă, cu multă hotărâre, disciplină şi pasiune, iar sportivii români sunt adevărate modele pentru întreaga societate românească!

”Mă bucur că, înaintea participării la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, care vor începe peste doar câteva zile, am această întâlnire cu dumneavoastră, membri ai familiei olimpice – sportivi, antrenori, arbitri, reprezentanţi ai Comitetului Olimpic şi ai federaţiilor sportive. Îi salut, totodată, pe toţi cei care susţin acest parcurs al excelenţei şi, în mod special, pe cei care, în felul lor, sunt tot parte a echipei, chiar dacă nu sunt în prim-plan. Mă refer, bineînţeles, la familiile şi prietenii care vă încurajează şi vă susţin în activitatea sportivă şi a căror contribuţie contează extrem de mult în asigurarea succesului. Vă mulţumesc tuturor”, a transmis preşedintele.

”Calificarea la Jocurile Olimpice înseamnă deja o reuşită pentru fiecare dintre dumneavoastră şi sunt sigur că, în cadrul competiţiilor, veţi da totul pentru a face performanţă. Ştim cu toţii că drumul parcurs până aici nu a fost uşor. Fiecare dintre dumneavoastră a făcut sacrificii, a renunţat la multe şi a muncit considerabil pentru a-şi pune în valoare talentul. Adevărata luptă a unui sportiv este aceea cu propriile limite, iar dumneavoastră vă autodepăşiţi constant. Performanţa de nivel olimpic se construieşte prin muncă asiduă, cu multă hotărâre, disciplină şi pasiune, iar dumneavoastră sunteţi adevărate modele pentru întreaga societate românească. Vă transmit toată aprecierea mea pentru modul în care v-aţi profilat ca adevăraţi lideri în disciplinele sportive în care activaţi”; a spus şeful statului.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: