Iohannis a înmânat echipei olimpice drapelul României. Unei sportive i s-a făcut rău în timpul ceremoniei

Sursa foto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a înmânat drapelul României echipei olimpice care va merge la Jocurile Olimpice de la Paris. Ceremonia a avut loc miercuri seară, la Palatul Cotroceni. În timpul ceremoniei, unei sportive i s-a făcut rău.

Cei care au primit drapelul sunt canotorii Ionela şi Marius Cozmiuc, care vor fi purtători de drapel la Jocurile Olimpice de la Paris

Potrivit Digi Sport, în timpul ceremoniei canotoarei Alexandra Ungureanu i s-a făcut rău, iar colegii din jurul ei au cerut, discret, ajutor. Pe filmare se vede cum din partea cealaltă se pasează o sticlă de apă.

Alexandra Ungureanu este legitimată la Steaua și va reprezenta România în proba de patru vâsle.

În 2016, un incident asemănător a avut loc în timpul ceremoniei de la Palatul Cotroceni de decorare a medaliaţilor la Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Rio. Atunci a leşinat canotoarea Adelina Cojocariu, amintește News.ro.

La ceremonia de miercuri de la Palatul Cotroceni, sportivi şi antrenorii au depus jurământul olimpic, Jurământul a fost rostit de Cătălin Chirilă (canoe), de Adrian Rădulescu (antrenor înot) şi de Angela Gabriela Cacoveanu (arbitru gimnastică).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: