Marcel Ciolacu va candida din nou pentru șefia PSD

sursa: Inquam

Marcel Ciolacu a anunțat miercuri într-o conferință de presă că vrea să candideze din nou la funcția de președinte a Partidului Social Democrat. De asemenea, în cadrul aceleași conferințe, președintele social democraților a fost întrebat dacă există posibilitatea ca partidul să susțină un candidat din afara PSD. Nu a oferit un răspuns, însă spune că va susține doar candidatul din Partidul Social Democrat.

Reporter: „Spuneați că veți fi alături de candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Am putea să vedem un alt candidat din interiorul partidului și nu dumneavoastră?”

Marcel Ciolacu: „E normal, am zis cu toții că vom fi alături de candidatul PSD. Vom vedea pe cine alege congresul ca fiind candidat al Partidului Social Democrat”

Întrebat dacă își dorește o candidatură pentru Palatul Cotroceni, Marcel Ciolacu a spus că momentan ar vrea să candideze din nou pentru șefia partidului. A evitat însă să spună dacă va candida sau nu pentru funcția de președinte.

Marcel Ciolacu: „Eu personal în acest moment, după cum v-am spus și mai devreme, am hotărât în cadrul consiliului politic național să avem congres în data de 24 august. Cu adevărat voi candida pentru un nou mandat de președinte al Partidului Social Democrat și în același congres se va alege și candidatul social democrat pentru funcția de președinte”

Reporter: „Veți candida și pentru funcția de președinte?”

Marcel Ciolacu: „Nu, nu am zis acest lucru. Eu am spus cum este statutar. Va exista un regulament, pe care urmează, după ce terminăm aceste conferințe, cum se înscriu candidaturile, care este perioada, care sunt regulile. Eu voi cere o singură regulă: din ce organizație ești înscris, aceea trebuie să te susțină pentru a candida. Organizația de bază”

Reporter: „Am putea să vedem și un candidat independent susținut de PSD?”

Marcel Ciolacu: Eu cred că cel mai bine așteptăm congresul și atunci o să ne lămurim cu toții. Și eu, și dumneavoastră și colegii mei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: