Ciolacu: România nu va fi atacată de către Rusia şi de către nimeni altcineva

Sursa foto: X

Premierul Marcel Ciolacu se arată convins că România este o ţară sigură, care ”nu va fi atacată de către Rusia şi de către nimeni altcineva”, susţinând că afirmaţiile făcute de propaganda rusă cu privire la capabilităţile de atac ale Federaţiei Ruse fac parte din războiul hibrid al puterii de la Kremlin. ”Suntem într-un război la frontieră, este normal ca la televiziunea din Rusia să vorbească tâmpenii, ce vreţi, să ne laude în Rusia?”, afirmă prim-ministrul.

”România nu va fi atacată. România e o ţară sigură, vă spun acest lucru pentru că, în primul şi în primul rând, Rusia nu-şi permite să atace România. România nu va fi atacată de către Rusia şi de către nimeni altcineva”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o conferinţă de presă.

Ciolacu este de părere că afirmaţiile făcute de propaganda rusă cu privire la capabilităţile de atac ale Federaţiei Ruse fac parte din războiul hibrid al puterii de la Kremlin.
”Suntem într-un război la frontieră, este normal ca la televiziunea din Rusia să vorbească tâmpenii, ce vreţi, să ne laude în Rusia? E şi un război al comunicaţiilor, e un război hibrid, cu fake news”, a adăugat Ciolacu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: