Victor Negrescu: Votul de astăzi din Parlamentul European dovedeşte că extrema dreaptă nu are niciun fel de influenţă

Sursa foto- x

Votul de astăzi dovedeşte că extrema dreaptă din Parlamentul European nu are de fapt niciun fel de influenţă şi acele scandaluri provocate în timpul şedinţei au generat acest vot consistent pentru Ursula von der Leyen, a declarat eurodeputatul Victor Negrescu (S&D), după ce Parlamentul European a votat în favoarea propunerii ca politiciana germană să fie preşedintele Comisiei Europene pentru încă un mandat de cinci ani.

”Este evident că Ursula von der Leyen nu va avea un mandat simplu. De altfel, noi am avut solicitări foarte clare cu privire la modul în care trebuie să se comporte Comisia Europeană în următorii cinci ani. În ceea ce priveşte România, aţi văzut că, la solicitarea noastră, avem înscris în viziunea Ursulei von der Leyen acest sprijin total pentru aderarea României la spaţiul Schengen. De asemenea, avem şi celelalte două două componente, menţionate chiar în intervenţia din Parlamentul European: sprijin mai mare pentru fermieri şi componenta economică, care este crucială pentru viitorul Europei”, a afirmat Victor Negrescu într-o declaraţie pentru mai mulţi jurnalişti români, informează Agerpres.

Referitor la viitorul post de comisar european din partea României, el a reafirmat că premierul Marcel Ciolacu a discutat cu preşedinta Comisiei Europene încă înainte de votul din PE de joi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: