Marcel Ciolacu: Onorat să găzduiesc astăzi o discuţie fructuoasă între miniştrii muncii din România şi Turcia

Sursa foto- x

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, joi, că a fost onorat să găzduiască o discuţie fructuoasă între miniştrii muncii din România şi Turcia, o continuare foarte bună pentru cooperarea bilaterală după primul Consiliu strategic la nivel înalt dintre cele două state.

”Onorat să găzduiesc astăzi o discuţie fructuoasă între miniştrii muncii din România şi Turcia, o continuare foarte bună pentru cooperarea bilaterală după primul Consiliu strategic la nivel înalt dintre cele două state, desfăşurat la Ankara în urmă cu două luni”, a scris premierul pe platforma X.

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale din România, Simona Bucura Oprescu şi ministrul Muncii şi Securităţii Sociale din Republica Turcă, Vedat Işıkhan, au semnat, la sediul Guvernului, protocolul în domeniul muncii şi securităţii sociale ca urmare a angajamentelor luate în marja Consiliului de Cooperare Strategică România-Turcia la nivel înalt, care a avut loc la Ankara în 21 mai. Principalul obiectiv al protocolului este de a spori cooperarea bilaterală în domeniile muncii şi securităţii sociale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: