Preşedintele CNAS, întrebat care este cea mai mică vârstă la care se consumă droguri

Valeria Herdea
Sursa foto: Facebook

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Valeria Herdea, a afirmat că în ţara noastră consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani şi a precizat că există dealeri în vârstă de 12 ani. Herdea a menţionat că modelul vedetelor, modelul de la marile festivaluri nu sunt bun augur în această privinţă.

Valeria Herdea a fost întrebată, vineri, într-o conferinţă de presă, cât de grav este flagelul drogurilor în România şi până la ce vârstă a coborât consumul de droguri.

”Conform datelor Agenţiei Naţionale Antidrog, unde există o echipă de lucru interministerială, pot să vă spun că cel puţin acum trei luni coborâseră până la 9-10 ani. Există dealeri de 12 ani, există din păcate, după cum bine ştiţi, bomboane cu diverse preparate şi, din păcate, sunt accesibile mai ales acolo unde există, să zicem, aglomeraţii nesupravegheate de adulţi. Mai e ceva, modelul adulţilor, modelul vedetelor, modelul de bonton de la marile festivaluri, nu sunt tocmai de bun augur”, a afirmat Valeria Herdea.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: