UPDATE VIDEO Incendiu lângă Piața Muncii din București

incendiu
captura video

UPDATE 16:47

Dispozitivul a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 20 de autospeciale de stingere, 4 echipaje SABIF și 8 ambulante SMURD.

Până în acest moment au fost asistate medical 3 persoane (o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoana expusă la fum și o persoană cu puseu hipertensiv). Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 700 mp. În continuare se acționează pentru localizare, transmite ISUBIF.

Un bloc întreg a fost evacuat. Sunt 20 de autospeciale de stingere acolo.

Știre inițială

Un număr de 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, descarcerarea și 3 ambulante SMURD au fost alertate miercuri, la prânz pentru a stinge un incendiu produs în Sectorul 3 din București.

Incendiul a izbucnit pe Intrarea Sectorului, foarte aproape de Piața Muncii, și se manifestă la nivelul acoperișului a 3 case. Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane.

Două persoane necesită îngrijiri medicale: una prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua este intoxicată cu fum.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe intrarea Sectorului din municipiul Bucureşti. Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului a 3 case. Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane, 2 persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele două persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum)”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

FOTO: ISU B-If

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: