Neputința lui Grindeanu: trenuri care stau și avioane care întârzie. Milioane de minute de întârziere la CFR și Tarom!

sursa: facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a dezvăluit că peste 170.000 de curse feroviare au înregistrat întârzieri în primele 8 luni ale anului trecut. Răspunzând unei interpelări parlamentare depuse de deputatul PNL, Florin Roman, Ministerul Transporturilor a confirmat oficial că trenurile CFR au acumulat un total de peste 2,4 milioane de minute de întârziere în perioada menționată.

Conform datelor prezentate, transportul aerian nu a fost nici el ferit de probleme. În ultimele 8 luni, 100 de curse aeriene au avut întârzieri de peste 3 ore, iar 4 dintre cele 18 aeronave ale companiei TAROM au fost indisponibile din cauza defecțiunilor tehnice.

Cu toate că cifrele sunt îngrijorătoare, ministrul Grindeanu nu a specificat ce măsuri concrete au fost luate pentru a remedia problemele din sectorul transporturilor. Deși situația întârzierilor masive afectează zilnic mii de pasageri, soluțiile pentru îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor feroviare și aeriene rămân, deocamdată, necunoscute.

Detalii suplimentare pot fi găsite în interpelarea oficială depusă de deputatul Florin Roman, disponibilă pe site-ul Camerei Deputaților aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: