Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Mircea Geoană, sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la ziua localităţii.

Cetăţean de onoare al comunei oltene, de pe vremea în care era preşedinte al PSD, Mircea Geoană a fost prezent, sâmbătă, la Ziua Localităţii Coloneşti – Festivalul căluşăresc „Ilie Martin”, în precampania sa electorală pentru prezidenţiale, notează Reporter 24.

Oficialul NATO n-a fost însă bine-primit de olteni, fiind huiduit de mai multe persoane, în momentul în care a urcat pe scenă.

Huiduielile s-au oprit abia după intervenția primarului Nicolae Stan, zis Bulă, care i-a admonestat pe cei care vociferau.

„Dragii mei, cei care îl huiduiți, duceți-vă la PSD, acolo la Slatina, că-i găsiți acolo. Nu vă este rușine? Vine al doilea om în lumea asta, în comuna noastră, cetățean de onoare, Să vă fie rușine la cei de acolo, că vă cunosc, că mă cunoașteți.

Am 73 de ani și 60 pe cartea de muncă, dar nu mi s-a întâmplat așa ceva. E un mare om politic. și poate viitorul președinte al României, ascultați la Stan aici. Nu fac politică, dar m-ați supărat rău de tot”, a răbufnit primarul.

„Haideți să nu facem politică. Vreau să mulțumesc celor mici și celor mari că duceți tradiția mai departe. Politica poate să aștepte, dați-o-ncolo de politică, că poate să aștepte”, a spus apoi Mircea Geoană.

Geoană s-a profilat de aproape doi ani ca potențial candidat la prezidențiale, fiind într-o campanie constantă de imagine cu apariții media aproape zilnice și evenimente cu profil politic în toată țara, toate realizate sub egida NATO.

Cu toate acestea, Geoană a întreținut permanent ambiguitatea legată de o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale și a refuzat să spună clar dacă va intra în campanie electorală sau nu.

Întrebat de jurnaliști în mai multe rânduri dacă va candida la alegerile prezidențiale, Geoană a evitat de fiecare dată un răspuns clar, dar a lansat o carte despre ”bătălia pentru România” (”Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”), a transmis că ”în curând vom discuta despre un plan pentru România” și este măsurat constant în sondajele de opinie pentru alegerile prezidențiale.

Festivalul din Coloneşti, la ediţia cu numărul 20

Primăria Colonești și Consiliul Local Colonești, în parteneriat cu Consiliul Județean Olt, organizează, sâmbătă, 20 iulie a.c., cea de-a XX-a ediție a Festivalului Călușăresc „Ilie Martin”, ce va avea loc pe stadionul din localitate.

Pe scenă vor urca formații de călușari din localitățile Colonești, Scornicești, Hârșești, Stolnici, Dobrun, Oporelu, Vâlcele, Potcoava, Bârla, Osica de Jos, Curtișoara, precum și Ansamblul călușăresc „Ilie Martin” din Colonești.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Nicolae Datcu, Diana și Cornel Țițirigă, Maria Ghinea, Emilia Dorobanțu și Vali Vijelie.

Seara se va încheia cu un superb spectacol de joc de artificii.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: