Donald Trump o descrie pe Kamala Harris drept „o radicală de stânga nebună, care va distruge țara” |VIDEO

Donald Trump
Sursa foto: Facebook

Aflat în plină campanie electorală pentru Preşedinţia SUA în Carolina de Nord, Donald Trump, recunoscut pentru modul în care îşi insultă adversarii politici şi nu numai, a catalogat-o pe Kamala Harris, contracandidatul său, drept „o radicală de stânga nebună, care va distruge țara”.

Miercuri, candidatul republican a atacat-o dur pe pe noua sa rivală Kamala Harris, pe care o consideră „forța motrice ultra-liberală”, spunându-le americanilor că ea ar trebui considerată responsabilă pentru politicile dezastruoase ale administrației Biden privind imigrația. Ignorând sfaturile staff-ului său de campanie, care i-a cerut să adopte o linie mai blândă şi să renunţe la insulte, fostul preşedinte american şi-a asigurat simpatizanţii că nu are de gând să cedeze.

„Nu voi fi drăguț!”, le-a spus el susținătorilor săi din Charlotte, Carolina de Nord, relatează CNA.

Încercând să contracareze cumva avântul pe care l-a luat campania democraţilor de când Joe Biden şi-a anunţat retragerea din cursa electorală şi noul candidat Kamala Harris se bucură nu doar de sprijinul partidului, dar a câştigat şi simpatia unei părţi a votanţilor, Donald Trump s-a prezentat cu un discurs extrem de agresiv la primul său miting de după aceste schimbări de strategie.

„Ea este o radicală de stânga nebună, care ne va distruge țara dacă va fi aleasă vreodată”, a spus el despre vicepreşedintele Statelor Unite.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: