Locuitorii din Sectorul 3 București vor avea cișmele și pulverizatoare de apă

Foto: mamaplus.md

Sectorul 3 va avea cişmele cu apă potabilă şi spaţii urbane dotate cu pulverizatoare de apă! Anunțul a fost făcut de secretarul general PNL Sector 3, Helena Raicu.

Amendamentul pentru alocarea sumei de 2 500 000 lei pentru montarea de cișmele și sisteme de răcorire stradală a fost adoptat astăzi în ședința Consiliul local Sector 3, anunță Helena Raicu, secretarul general PNL Sector 3.

 „Un proiect care ne va face viața un pic mai ușoară, mai ales pe timp de caniculă. Așa cum am mai spus, prioritatea mea ca Secretar General al PNL S3 este îmbunătățirea calității vieții cetățenilor sectorului 3 concretizată și prin proiecte administrative. Lucrările vor fi executate în urma finalizării procedurilor legale ale administrației locale a sectorului 3”, scrie Helena Raicu pe Facebook. „

În următoarea ședință de Consiliu Local se va discuta proiectul care propune numărul și locațiile. „În acest sens așteptăm propunerile voastre”, anunță reprezentanții PNL Sector 3.

În București sunt funcționale 470 de cișmele cu apă potabilă, din care în Sectorul 3 în jur de 40. În Paris, un oraș comparabil ca număr de locuitori, sunt peste 1200.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: