Premierul Marcel Ciolacu – anunț despre plata despăgubirilor de secetă din acest an

Sursa foto- pixabay

Șeful Guvernului, Marcel Ciolacu a făcut un anunț important pentru fermierii români, cu privire la despăgubirile pentru pagubele produse de secetă la culturile agricole. Premierul a declarat că va merge personal în teren alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, pentru a evalua situația astfel încât să aibă o imagine clară asupra banilor alocați.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi, joi – 25 iulie, la începutul ședinței de Guvern că mâine va merge personal în teren pentru a evalua situația pagubelor produse de secetă. Acesta va fi însoțit de ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

Marcel Ciolacu a anunțat astăzi că mâine, vineri – 26 iulie, va merge personal în teren pentru a evolua situația culturilor afectate de pagube. ”Când sunt probleme cum sunt acum cu seceta pentru să intervenim rapid ca să îi ajutăm pe cei aflați în necaz, adică pe fermierii români. Mâine (vineri, 15 iulie n.r) voi merge cu ministrul Agriculturii, Florin Barbu pentru a evalua situația pagubelor în teren și să avem o imagine clară asupra banilor pe care trebuie să îi acordăm agricultorilor afectați”, a spus premierul la începutul ședinței de Guvern.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: