Daniel Băluţă anunţă că s-a retras din fruntea filialei PSD Sector 4

Sursa foto- x

Daniel Băluţă a anunţat, joi, că s-a retras din fruntea filialei PSD Sector 4 şi va candida pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte şi vicepreşedinte PSD pe regiunea Bucureşti-Ilfov, la nivel naţional. Andrei Trocan, actual city-manager al Sectorului 4, va fi noul preşedinte al organizaţiei PSD Sector 4.

”Au trecut ceva mai bine de 8 ani de când Sectorul 4 a ales drumul normalităţii. 8 ani în care comunitatea noastră s-a dezvoltat semnificativ, atât în plan politic, cât şi administrativ. 8 ani în care zona de sud a Bucureştiului, cândva marginalizată, a cunoscut schimbarea în bine, o evoluţie constantă, o creştere economică în care puţini au avut încredere. De acum, ne pregătim, tot împreună, să ducem lucrurile la un alt nivel, în care să ne setăm obiective mult mai îndrăzneţe şi să căutăm noi orizonturi. Pentru acest lucru, ca o recunoaştere a valorii echipei noastre, dar mai ales pentru o mai bună reprezentare a comunităţii Sectorului 4 la nivel naţional, doresc să îmi sprijin colegii de la nivelul conducerii centrale a Partidului Social Democrat, în echipa preşedintelui Marcel Ciolacu”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pe Facebook.

El a precizat că în acest timp, continuă proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 4, proiecte care, în ultimii ani, au fost concepute şi implementate de către o echipă de tineri deştepţi, bine pregătiţi profesional şi deschişi la minte, dinamici, inovatori, experţi în administraţie publică, în atragerea de fonduri europene şi, nu în ultimul rând, orientaţi doar către rezultate care cresc nivelul calităţii vieţii în comunitatea noastră.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: