Compania de căi ferate a Franţei se declară victima unui „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

Sursa foto- x

Cu câteva ore înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, au fost semnalate trei incendii la calea ferată, pe liniile de mare viteză Atlantic, Nord şi Est, iar traficul feroviar a fost grav perturbat, în special la Gara Montparnasse din Paris, relatează Le Figaro.

Cele trei incendii care au fost puse în apropierea şinelor de pe liniile Atlantic, Nord şi Est au provocat perturbări majore ale traficului feroviar, provocând întârzieri prelungite. Compania feroviară a Franţei, SNCF, spune că este victima unui „atac masiv de paralizare a reţelei TGV” şi invită pasagerii să îşi amâne călătoria, cu schimbarea sau rambursarea gratuită a biletului.

„Deviem unele trenuri pe liniile clasice, dar va trebui să anulăm un număr mare de trenuri”, a anunţat SNCF într-un comunicat, adăugând că „această situaţie ar trebui să dureze cel puţin până la sfârşitul săptămânii, până când se vor efectua reparaţiile”, traficul urmând să fie reluat în mod normal luni.

Aceste „acte rău intenţionate” au provocat perturbări ale traficului şi întârzieri majore. Acest lucru se întâmplă în special la Gara Montparnasse din Paris, unde pasagerii îşi împărtăşesc disperarea pe reţelele sociale. În această gară din Paris, perturbarea este legată de „un incendiu în apropierea căilor ferate la Courtalain”, în regiunea Eure-et-Loir, potrivit site-ului SNCF Connect.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: