România intervine împotriva site-urilor ilegale de jocuri de noroc online

Jocuri de noroc
Sursa foto: Pixabay

Autoritatea de jocuri de noroc din România, ONJN, a luat măsuri decisive împotriva jocurilor de noroc online ilegale, adăugând pe lista neagră opt domenii și având în vedere încă șase pentru posibile acțiuni legale. Aceste măsuri reflectă dedicarea regulatorului pentru combaterea activităților de jocuri de noroc nelicențiate pe teritoriul țării.

●Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a adăugat pe lista neagră opt site-uri ilegale de jocuri de noroc.

●Domeniile sunt spinbetter.com, 18betasia.com, silverplay.com, hot.bet, grandwin.com, betors.net, betstake.pro și theclan.gg. ●Aceste site-uri operau fără licență în România.

●În plus, încă șase site-uri sunt în curs de investigare, cu 20bet.com evidențiat ca un jucător important nelicențiat pe piața românească.

●Anunțul ONJN a fost publicat pe 28 iunie, urmând decizia nr. 881 din 13 iunie 2024.

Într-o mișcare recentă care semnalează intoleranța față de jocurile de noroc online nereglementate, ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) și-a actualizat lista neagră cu opt domenii care operau ilegal în interiorul granițelor naționale. Acestea includ o combinație de cazinouri online și platforme de pariuri: spinbetter.com, 18betasia.com, silverplay.com, hot.bet, grandwin.com, betors.net, betstake.pro și theclan.gg. Această intervenție vine cu un avertisment sever adresat atât operatorilor cât și jucătorilor despre legalitățile jocurilor de noroc online în România.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: