Burduja spune că PNL nu ia în calcul ca Nicolae Ciucă să rateze turul 2 al prezidențialelor

Sursa foto: Wikipedia

Sebastian Burduja a spus vineri seara, la emisiunea LIVE de la Digi24, că din punctul său de vedere Nicolae Ciucă este un candidat foarte bun pentru alegerile prezidențiale, iar partidul nu ia în calcul scenariul în care liderul PNL nu ar ajunge în turul 2. „Nici nu cred că trebuie să ne gândim la un asemenea scenariu”, a spus ministrul liberal al Energiei.

Alexandru Rotaru, jurnalist Digi24.ro: Un congres în PNL pentru desemnarea candidatului Ciucă?

Sebastian Burduja, ministrul Energiei: Statutar, congres sau consiliu național, din ceea ce eu știu, dar e o etapă care va fi parcursă de PNL, în avans de alegerile prezidențiale.

Alexandru Rotaru: Garanție că Nicolae Ciucă ajunge în turul 2?

Sebastian Burduja: Din punctul meu de vedere este un candidat foarte bun. Românii au cuvântul la vot. Eu știu că este un prim-ministru performant, un om care a impus termene, un om care a fost serios, am lucrat ca ministru al Cercetării Inovării și Digitalizării, și într-un timp record am adoptat, dacă mai țineți minte, și legea cloudului, și legea cyber, am salvat laserul de la Măgurele, am plătit datoria de la Agenția Spațială Europeană după ani de zile de rușine, deci s-au rezolvat multe lucruri care nu se tranșaseră timp de ani de zile.

 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: