Cum îşi trădează Simion şi AUR propriul electorat: Eşti anti-UE, dar te zbaţi să fii plătit de UE

george simion
Sursa foto: George Simion

Istoricul Mădălin Hodor a comentat pe pagina sa de Facebook miţcările făcute de George Simion şi partidul AUR, în ceea ce priveşte candidaţii la alegerile europarlamentare.

Mai exact, Simion şi AUR si-au construit un electorat în jurul ideii că Uniunea Europeană este sursa răului colectiv al românilor, dar în acelaşi timp, partidul anunţă că va trimite la Bruxelles cei mai buni  luptători.

„Am o nedumerire. Simion și AUR (căci sunt doua entități distincte) au repetat până la saturație că UE este sursa absoluta a raului. Ba ne fura copiii, ba ne obligă să mâncăm gândaci, ba ne iau resursele naturale. Susținătorii Simion și AUR au probabil aceleași opinii, din moment ce înghit aceste idei. Este unul din principalele motive pentru care susțin Simion și AUR nu? Bun. Vine Simion și spune că AUR va trimite la Burxelles cei mai cei mucenici și luptători ca europarlamentari. Adica plătiți din bani europeni. Și nu puțini. AUR vrea deci bani de la UE, bani care se vor întoarce în partid, căci europarlamentarii auristi vor cotiza din salarii, vor sta pe banii europeni, vor călători pe bani europeni. Adică pe banii Diavolului, nu-i așa domnule Simion”, a scris istoricul pe Facebook.

Hodor consideră că acest lucru este cea mai mare trădare a propriului electorat, numindu-l pe Simion un scandalagiu care îi păcăleşte pe susţinători pentru bani.

„Pai asta e ce mai mare trădare a propriului electorat. Ești anti-UE și te zbați sa ajungi sa fii platit de UE. Mai Iuda de atât nu poți fi. Ca sa fie consecvent cu ceea ce spune, Simion ar trebui sa boicoteze alegerile europarlamentare, AUR sa refuze să trimită parlamentarii acolo unde o sa ne oblige sa măncam gândaci. Nu așa auristilor? Nu așa domnu’ Simion? Pai cum ne-a fost vorba? Altfel ce mai sunteți domnule Simion, decât un scandalagiu șmecher, care îi păcălește pe susținători pentru bani? Nu as fi crezut”, a mai scris Hodor.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: