Kamala Harris a strâns 200 de milioane de dolari și a obținut 170.000 de voluntari în prima săptămână de campanie

Sursa foto: Pixabay

Kamala Harris a strâns 200 de milioane de dolari în săptămâna de când a fost susținută de Joe Biden, a declarat echipa sa, în timp ce vicepreședintele pare să atragă un entuziasm crescut pentru campania sa.

“Harris for President” a declarat că aproximativ 66% din suma totală a provenit de la primii donatori, în timp ce campania a declarat că a înregistrat „un sprijin popular fără precedent”, scrie The Guardian.

Duminică, Al Gore, fostul vicepreședinte și un activist în domeniul climei, a susținut-o pe Harris, în timp ce peste 170.000 de voluntari s-au înscris pentru a ajuta campania lui Harris cu campanii telefonice, campanii de prospectare și alte eforturi de a ieși la vot, a declarat Michael Tyler, directorul de comunicare al campaniei.

„Vicepreședintele Harris candidează de mai puțin de o săptămână, dar a reușit deja să coaguleze întregul partid democrat în jurul campaniei sale, iar entuziasmul organic și popular dă rezultate”, a declarat Tyler.

„De la o strângere de fonduri record la mulțimi fără precedent și voluntari care se revarsă în birourile de teren din toate zonele de luptă, echipa Kamala Harris este entuziasmată să aleagă vicepreședintele și să învingă lista extremistă Trump-Vance.”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: