Dumitrescu a ajuns la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care s-au desfăşurat 18 percheziţii

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL Prahova, fost prim-vicepreşedinte al PNL, Iulian Dumitrescu, urmărit penal într-un dosar de corupţie, din data de 1 februarie, a ajuns, marţi, la sediul DNA, însoţit de avocat. Întrebat dacă a cerut unui edil din judeţul Călăraşi să îi favorizeze tranzacţii imobiliare, Dumitrescu a răspuns, ironic: „Ce să cumpăr, apartamente la Lehliu, sau ce?”.

Iulian Dumitrescu a ajuns marţi, din nou, la sediul DNA, la scurt timp după ce procurorii au făcut 18 percheziţii în dosarul care îl vizează şi în care anchetatorii îl suspectează de noi fapte de corupţie.
Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a mers la sediul DNA însoţit de avocat.
Întrebat dacă a luat, dar a şi dat mită, Iulian Dumitrescu a răspuns: „Din poziţia de preşedinte de CJ (Consiliu Judeţean – n.r.) să dai, sau cum?”
De asemenea, întrebat dacă a solicitat primarului de la Lehliu, care conform unor surse judiciare este şi el vizat în dosarul DNA, să îi favorizeze unele tranzacţii imobiliare, Iulian Dumitrescu a răspuns: „Ce să cumpăr, apartamente la Lehliu, sau ce?”
La insistenţele jurnaliştilor, care l-au întrebat dacă a cerut edilului din Lehliu să îl ajute să vândă unele terenuri de acolo, Dumitrescu a răspuns: „În mod evident că nu!”.
Din sediul DNA, în timp ce îşi aştepta avocatul, care nu putea intra din cauza jurnaliştilor adunaţi acolo, liderul liberal a comentat şi afirmaţiile jurnaliştilor care au constatat că situaţia sa juridică se complică.
„Mai mult o complicaţi dumneavoastră! Ce aţi zice dacă îl lăsaţi pe domnul avocat?”, le-a spus Dumitrescu jurnaliştilor.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: