JO: Înotătoarea braziliană Ana Carolina Vieira, exclusă din lot, după ce a vizitat Turnul Eiffel cu iubitul ei

Sursa foto: Facebook

Echipa braziliană de înot a decis să o excludă pe Ana Carolina Vieira de la Jocurile Olimpice de la Paris. Înotătoarea în vârstă de 22 de ani a fost sancţionată după ce a vizitat Turnul Eiffel împreună cu prietenul ei, fără permisiunea stafului, relatează presa franceză.

Membră a ştafetelor de 4×100 m liber şi 4×100 m mixt ale echipei Auriverde, înotătoarea în vârstă de 22 de ani nu va mai participa la competiţie. Comitetul Olimpic Brazilian (COB) a confirmat excluderea ei din echipă după ce a ieşit fără autorizaţie vineri seara la Paris, însoţită de iubitul ei, înotătorul Gabriel Santos.

Într-o declaraţie, forul brazilian a confirmat că Ana Carolina Vieira a primit iniţial un avertisment, dar că reacţia sa excesiv de agresivă a dus la excluderea din lot.

Frustrată de sancţiunea care i-a fost aplicată, Ana Carolina Vieira şi-a exprimat rapid furia şi a denunţat condiţiile plecării sale într-o înregistrare video postată pe reţelele sociale. Tânăra înotătoare a criticat în special modul în care s-a trezit abandonată la aeroport. Situaţia a devenit atât de gravă încât Ana Carolina Vieira a ameninţat chiar că va acţiona în justiţie COB.

Într-o nouă declaraţie publicată marţi, Comitetul Olimpic Brazilian a negat orice astfel de acuzaţii şi a oferit versiunea sa cu privire la plecarea sportivei de 22 de ani.

”Pe parcursul întregului proces, Ana Carolina Vieira a fost însoţită de şeful sportiv al misiunii braziliene la Paris, care i-a oferit sprijin”, a anunţat COB. ”Sportiva a vorbit cu mama sa, cu psihologul delegaţiei, şi-a făcut bagajele şi a avut acces nelimitat la hrană şi hidratare înainte de a merge la aeroport”.

Pentru a dezminţi numeroasele zvonuri care au apărut în urma înregistrării video a Anei Carolina Vieira, COB a precizat, de asemenea, în comunicatul său că nu a primit încă nicio plângere privind vreun sportiv sau vreun oficial din delegaţia sa olimpică de înot.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: