Grindeanu, după amenzile date de ANPC firmelor din Aeroportul ”Henri Coandă”: Trebuie să respecte regulile

Sursă foto: Facebook/ Sebastian Hotca

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă, miercuri, că Aeroportul ”Henri Coandă” doar a pus la dispoziţie unor firme spaţiile din incintă, dar societăţile respective trebuie să respecte regulile, comentând, astfel, amenzile date de ANPC. ”Cei care nu respectă legea trebuie să plătească”, a adăugat Grindeanu.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de rpesă, despre amenzile date de ANPC în Aeroportul ”Henri Coandă”.

 ”Rolul ministerului nu este prea mare în acest subiect, nici al aeroportului. Aeroportul a pus la dispoziţie spaţiile, pe care firmele private le-au închiriat. Tre să respecte regulile aceste firme, reguli pe care le respectă toate celelalte firme, legate de aceste reglementări ale ANPC. Nu am ce să comentez, este un raport al ANPC. Cei care nu respectă legea trebuie să plătească”, a afirmat ministrul.

Comisarii de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au dat amenzi de 547.000 de lei în urma unor controale la firme cu activitatea în Aeroportul ”Henri Coandă”, fiind găsite produse depozitate la temperaturi necorespunzătoare, zone de preparare insalubre. În salonul de aşteptare, mocheta şi mobilierul sunt deteriorate şi neigienizate. ANPC a dispus închiderea temporară a 15 puncte de lucru, până la remedierea deficienţelor, şi a propus închiderea temporară pe o perioada de la 6 la 12 luni pentru 5 puncte de lucru.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: