Metrorex: Licitaţia de 1,66 miliarde lei, fără TVA, pentru Magistrala 6, proiectare şi execuţie lucrări de arhitectură

Sursa foto- x

Metrorex reia licitaţia pentru lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalaţii electromecanice şi curenţi slabi aferente Magistralei 6 de metrou. Compania anunţă astfel că a publicat în SEAP licitaţie deschisă pentru ”Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Pachet 2: Proiectare şi execuţie lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalaţii electromecanice şi curenţi slabi”. Contractul este estimat la 1,66 miliarde lei, fără TVA.

”Metrorex a publicat în Sistemul de Achiziţii Publice (SEAP), în data de 31.07.2024, anunţul de participare prin care a fost demarată procedura de atribuire, prin „licitaţie deschisă”, a contractului de achiziţie sectorială având ca obiect: Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Pachet 2: Proiectare şi execuţie lucrări de arhitectură, cale de rulare, instalaţii electromecanice şi curenţi slabi”, anunţă compania.

Valoarea estimată a contractului este de 1.668.847.816 lei, fără TVA, iar durata estimată a contractului este de 44 de luni.

Metrorex a mai lansat şi anul trecut o licitaţie pentru lucrări de arhitectură la Magistrala 6, însă a fost anulată în octombrie, deoarece nu fusese depusă nicio ofertă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: