Noi dezvăluiri: Mircea Geoană, vacanțe opulente și funcții cumpărate cu banii milionarilor penali

Mircea Geoană, sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Apar noi legături între Mircea Geoană și personaje controversate din politica românească. Cel care ar urma să candideze pentru președinția României și-ar fi cumpărat funcții de la familia Rizea. Dezvăluirile de senzație au fost făcute chiar de soția politicianului fugar, Josette Rizea.

Ionuț Bazac i-a cerut fostului deputat Cristian Rizea 100.000 de euro pentru Mircea Geoană! Dezvăluirea care va zdruncina din temelii clasa politică a fost făcută de soția fostului pesedist Cristian Rizea. Într-un interviu acordat jurnalistei Anca Alexandrescu, la emisiunea Culisele Statului Paralel, aceasta a povestit că Geoană le-a cerut bani pentru candidatură. „Am dovezi că a primit cei 100.000 de euro”, spune Josette Rizea, notează România TV.

Soția fugarului Rizea aruncă bomba! Mircea Geoană, vacanțe opulente și funcții cumpărate

„Noi am avut o prietenie cu familia Geoană la modul că ne vedeam foarte des, luam masa, toate vacanțele le făceam împreună în anii aceștia, între 2005 și 2008, 2009. Am pornit de la o masă unde eram împreună cu familia Bazac și am discutat că vine ziua fiicei domnului Geoană, Ana, și să îi invităm acolo. Se întâmpla în anul 2008. Și noi atunci am făcut toate aranjamentele pentru această vacanță. A fost o vacanță de 10 zile, am rezervat camere la hotel, la hotelul Metropol din Monte Carlo. Este un hotel scump, 1500 de euro pe noapte, o cameră, au stat 10 zile, și în anul 2009, 7 zile. Am preferat să facem petrecerea pentru fiica domnului Geoană undeva retras, să nu cumva să ne vadă cineva, să nu se audă, să nu se vadă. Așa ni s-a spus. Și atunci ne-am gândit să facem, s organizăm totul cu o barcă. Și am închiriat o barcă mai mare, de 25 de metri și acolo s-a desfășurat petrecerea. Deci barca, am stat 3 zile, ne-am dus la Saint Tropez cu barca și acolo am fîcut petrecerea și am închiriat camere, pentru că pe barcă nu erau atâtea camere câți oameni erau. Și atunci familia Geoană a stat la hotelul Biblos care este mai bun în Saint Tropez. Tot cam așa, 1200 de euro a fost, pe noapte, pentru că este un hotel foarte bun. Și petrecerea propriu zisă, de la club 55, masa. Cred că atunci, dacă îmi amintesc eu bine, cred că am plătit undeva la 10.000 de euro, toată masa. Așa pe bucăți, costurile mari au fost cu închirierea, 15.000 și a fost doar echipajul, separat, combustibilul”, a declarat Josette Rizea.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: