Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, după argintul de la JO: Am dat totul în această cursă

Sursă foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român / Cristian Nistor

Vicecampioanele olimpice Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au declarat că au dat tot ce au putut în proba de dublu vâsle de la Jocurile Olimpice de la Paris.

”Suntem fericite pentru acest rezultat. Am dat totul în această cursă. Mai mult de atât nu mai puteam să facem. Aşteptăm cursa următoare şi sperăm să fie acolo aşa cum ne dorim”, a declarat Ancuţa Bodnar la TVR.

”Ne bucurăm că au reuşit băieţii să cucerească aurul. Noi nu am reuşit acum, dar cu siguranţă am dat tot ce am putut. Nu cred că am spus niciodată că dacă ar mai fi fost o lovitură, nu aş fi putut să o fac, dar astăzi aşa a fost. Consider că am dat totul. Sunt mândră de echipa noastră, că am luptat şi nu am renunţat. Deşi anul nostru a fost foarte greu, nimeni nu ştie.
Este uşor să dai părerea din exterior, dar ce în sufletul nostru şi în minţile noastre doar noi ştim. Şi atunci noi mergem mai departe, aşa cum ai spus şi tu, noi mai avem o finală una de opt plus unul acolo sperăm să schimbăm culoarea”, a spus la rândul ei Simona Radiş.

România a obţinut a treia medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat argintul la dublu vâsle.

Ancuţa şi Simona, ambele de 25 de ani, au încheiat cursa în şase minute, 50 de secunde şi 69 de sutimi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: