Guvern: Bugetul Ministerului Transporturilor – suplimentat cu aproximativ 820 de milioane de lei

Sursă foto: Facebook/ Guvernul României

Bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a fost suplimentat, joi, cu aproximativ 820 de milioane de lei pentru plata subvenţiilor necesare pentru susţinerea transportului feroviar de călători şi pentru plata deconturilor pentru beneficiarii facilităţilor de călătorie.

Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de Guvern, în şedinţa de joi a fost aprobată o hotărâre privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe 2024, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

„Bugetul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii primeşte o suplimentare de aproximativ 820 de milioane lei, credite bugetare şi de angajament din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului. Sumele sunt destinate plăţii subvenţiilor necesare pentru susţinerea transportului feroviar de călători, peste 586 milioane lei, şi pentru plata deconturilor pentru beneficiarii facilităţilor de călătorie cu trenul, metroul, transportul rutier şi naval, respectiv peste 232 milioane lei”, se arată în comunicat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: