Metrorex a lansat o platforma online pentru reîncărcarea cardurilor contactless. Cum funcționează

Sursa foto: Facebook

Metrorex a lansat, joi, platforma online pentru reîncărcarea cardurilor contactless www.card.metrorex.ro. Metrorex anunţă, joi, lasarea portalului online www.card.metrorex.ro de reîncărcare a cardurilor contactless de transport cu metroul pentru următoarele titluri de călătorie:

-Abonament săptămânal;

-Abonament lunar;

-Abonament 6 luni;

-Abonament anual.

”Suntem încântaţi să introducem această facilitate pentru călătorii noştri, care reprezintă un pas important în modernizarea şi digitalizarea serviciilor oferite de Metrorex. Reîncărcarea online a cardurilor contactless va aduce un plus de confort şi eficienţă, reducând timpul petrecut la casele de bilete şi oferind o soluţie rapidă şi accesibilă pentru toţi utilizatorii noştri”, a subliniat Directorul General Al Metrorex, Mariana Miclăuş.

Compania explică şi cum funcţionează încărcarea.

Pentru a beneficia de acest serviciu, călătorii trebuie să deţină un card contactless nominal încărcat cu unul dintre tipurile de abonament, de la orice casierie din reţeaua de metrou.

Ulterior, cumpărătorul accesează portalul web www.card.metrorex.ro, folosind orice dispozitiv conectat la internet şi îşi creează un cont în portal, folosind acelaşi CNP pe care l-a folosit la emiterea cardului contactless reîncărcabil nominal şi seria de cardului contactless emis.

Pot fi reîncărcate doar cardurile emise de către Metrorex.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: