David Popovici, îndemn pentru români: Trebuie să facem mai mult sport în ţara asta

sursa: Inquam

David Popovici a declarat, joi, că românii trebuie să facă mai mult sport, să îşi trimită la sport copiii. El a precizat, la Casa României de la Paris, că după ce a încheiat participarea la Jocurile Olimpice a simţit că i s-a “ridicat un bolovan de pe suflet. “Am făcut copilul din mine foarte fericit”, a mai spus campionul olimpic.

“Trebuie să facem sport, trebuie să facem mai mult sport în ţara asta, trebuie să meargă din ce în ce mai mulţi copii la sport, la înot, important e să facă mişcare”, a afirmat Popovici.

El i-a felicitat pe toţi cei care au concurat până acum la JO. “Felicitări celor de la canotaj pentru medalii. Felicitări nouă. Numai noi ştim cât de mult am muncit. Sunt foarte mândru de noi. Sunt mândru şi de mine, pentru că visez la asta de când eram copil şi e foarte frumos. Mă bucur să vă am pe toţi alături, o ţară în spate şi atât de mulţi care mă susţin. Vă datorez şi vouă asta. Mi-o datorez şi mie. Am făcut copilul din mine foarte fericit. N-oi fi eu cel mai matur din delegaţia noastră, dar cred că vorbesc în numele tuturor când spun că ne vom face copiii din noi mândri”.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: