Momente emoționante la baza aeriană Andrews. Evan Gershkovich, Paul Whelan și Alsu Kurmasheva au ajuns în SUA

Baza Aeriana Andrews
Sursa foto: Facebook

Cei trei americani eliberați după schimbul istoric de prizonieri cu Moscova – reporterul Wall Street Journal Evan Gershkovich, veteranul marinei Paul Whelan și jurnalistul ruso-american Alsu Kurmasheva au ajuns în SUA, cu un avion, vineri dimineață. Au fost așteptați de familiile lor, președintele Joe Biden și vicepreședintele Kamala Harris, scrie CNN.

Paul Whelan, Evan Gershkovich și Alsu Kurmasheva au aterizat la baza aeriană comună Andrews. Americanul Paul Whelan a coborât primul din avion. Veteranul marinei a salutat mulțimea care îl aștepta, a dat mâna cu președintele Joe Biden și vicepreședintele Kamala Harris. El a fost întâmpinat de sora sa, Elizabeth Whelan.

„Sunt acasă”, le-a spus reporterul Wall Street Journal Evan Gershkovich colegilor săi după ce a coborât din avion, scrie BBC.

A fost așteptat de mai mulți colegi de la Wall Street Journal, care au venit pentru a-l aștepta în semn de solidaritate cu el. După coborârea din avion Gershkovich a dat mai întâi mâna cu președintelui Joe Biden, iar apoi și-a îmbrățișat părinții.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: