Carburanții s-au scumpit azi, cât costă acum benzina și motorina

Sursa foto: x

În această dimineață, Petrom a crescut prețul benzinei vândute în stațiile proprii, menținând însă prețul motorinei.

Stația Petrom – liderul pieței de distribuție a carburantului din România – de pe strada Brașov din București, monitorizată de noi,  afișează azi, 2 august, un preț al benzinei standard de 7,40 lei pe litru și un preț al motorinei standard de 7,44 lei pe litru.

Așadar, față de ziua precedentă, Petrom a majorat prețul benzinei standard cu patru bani pe litru și a menținut prețul motorinei standard, ceea ce face ca diferența de preț dintre cei doi carburanți să se reducă din nou, după o perioadă în care motorina devenise semnificativ mai scumpă decât benzina.

Este prima modificare de preț al carburanșulor la pompă din luna august și vine după câteva ieftiniri oprerate în ultima parte a lunii iulie.

Înainte de scumpirea de azi, Petrom a umblat la prețuri în data de 30 iulie – atunci compania petrolieră a ieftinit și benzina și motorina cu patru bani pe litru. Cu patru zile înainte, pe 26 iulie, benzina s-a ieftinit cu doi bani pe litru, pe 24 iulie Petrom a coborât prețurile cu patru bani pe litru la motorină și cu trei bani pe litru la benzină, iar cu o zi înainte compania petrolieră coborâse prețurile cu patru bani pe litru la motorină, menținând prețul benzinei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: