David Popovici: Poate mulţi oameni din fruntea ţării ar trebui să asculte interviurile noastre

David Popovici
Sursa foto: FRNPM

David Popovici a declarat, vineri, la revenirea în ţară după ce a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice, că mulţi oameni din fruntea ţării ar trebui să asculte de mai multe ori ce au spus el şi antrenorul său Adrian Rădulescu despre condiţii pentru sportivi şi bazine.

După câştigarea medaliilor de aur la 200 m liber şi bronz la 100 m liber la Paris, David Popovici a spus că îşi doreşte ca medaliile obţinute de el la Paris să aducă mai multă atenţie pentru sport. Popovici a precizat atunci că trebuie mai multe investiţii pentru sport şi a adăugat că el îşi va face partea în acest sens. El a transmis un mesaj pentru politicieni, subliniind că pentru o Românie educată, sănătoasă, trebuie să se investească mai mult în sport.

El a revenit vineri asupra subiectului, precizând că este nevoie de bani “investiţi cu cap”

“Despre condiţii şi bazine a vorbit antrenorul meu, am vorbit cred că destul de mult despre asta imediat după curse, sunt nişte interviuri pe care poate mulţi oameni din fruntea ţării ar trebui să le asculte de mai multe ori. Şi pe ale mele, şi pe ale antrenorului meu, pentru că într-adevăr este nevoie de bani investiţi în sport, bani investiţi cu cap la noi în ţară”, a spus Popovici.

Antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, a declarat că noul campion olimpic are condiţii de pregătire, dar situaţia poate nu stă la fel în cazul altor sportivi. El a menţionat că şi-ar dori ca în România toţi copiii să aibă posibilitatea să ştie să înoate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: