VIDEO Radu Oprea, ministrul Economiei: Nu am avut discuții în partid privind susținerea lui Geoană

Radu Oprea, invitat Puterea Știrilor 1.08

Prezent în studioul Puterea Știrilor, Radu Oprea, ministrul Economiei, a vorbit despre întâlnirea dintre Marcel Ciolacu și Mircea Geoană. La acel eveniment, a afirmat invitatul, s-a discutat despre politică și despre sport, citându-l pe premier. Subiectul alegerilor prezidențiale, a adăugat acesta, pentru a pune punct speculațiilor privind o eventuală susținere a lui Mircea Geoană de către PSD, nu a fost abordat.

„Eu nu știu despre astfel de discuții în în partid, sigur, deciziile se iau, conform statutului, în biroul permanent, în consiliul politic, în congresul de la sfârșitul lunii. Deci, cu certitudine, misterul candidatului PSD la prezidențiale va fi foarte repede devoalat”, a afirmat ministrul Economiei.

În ce privește candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale, acesta a amintit cutuma partidului de a trimite în cursă președintele organizației.

„Mai e foarte puțin timp până la sfârșitul lui august și lucrurile vor intra într-o ordine firească, pentru că deja toată lumea o să-și desemneze candidații. Eu mă uit din această perspectivă, pentru că sunt ministru și în cabinetul Marcel Ciolacu, la felul în care se desfășoară activitatea în Guvern și din această perspectivă nu simt astăzi niciun fel de competiție, discuții de orice natură cu colegii de la PNL. Încercăm cu toții, suntem focusați pe temele de zi cu zi și astăzi am avut o ședință de guvern încărcată, chiar dacă am intrat în luna august. Așa că din perspectiva aceasta, sper ca perioada de campanie electorală să nu afecteze eficiența guvernării”, a completat Radu Oprea, ministrul Economiei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: