Alexandru Muraru (PNL): Ca să rămânem la guvernare şi în următorii ani trebuie să luăm 22-25 la sută la parlamentare

Alexandru Muraru
Sursa foto: Twitter

Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, susţine că prezenţa liberalilor la guvernare şi în următorii ani este condiţionată de obţinerea unui scor de 22-25 la sută la alegerile parlamentare, dar şi de intrarea candidatului PNL în turul doi la prezidenţiale.

Alexandru Muraru a declarat pentru News.ro că PNL se află de cinci ani neîntrerupt la guvernare, o premieră în ultimii 34 de ani, dar că oamenii din partid trebuie să înţeleagă că acest lucru s-ar putea întrerupe în cazul unor rezultate sub aşteptări la alegerile din toamnă.

”Este o situaţie bună în care se află PNL. În ultimii cinci ani am fost neîntrerupt prezenţi la guvernare în diverse formule de coaliţie. Este prima dată când se întâmplă acest lucru în 34 de ani. Dar nu este un lucru care nu s-ar putea întrerupe. Primarii noştri, colegii din PNL şi activul de partid trebuie să înţeleagă că prezenţa la guvernare este condiţionată de câteva lucruri. Trebuie să obţinem un scor de 22-25 la sută la parlamentare, iar în al doilea rând să avem un candidat în turul doi la prezidenţiale, pentru că parlamentarele vor fi între cele două tururi de la prezidenţiale”, a afirmat Alexandru Muraru.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: