România, pe locul 3. pe naţiuni la canotaj. Elisabeta Lipă: ”Toată lumea se gândeşte la Los Angeles”

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport a transmis că România a înheiat pe locul trei în clasamentul pe națiuni la canotaj. Ea a spus că sportivii nu se gândesc să se retragă ci să meargă la următorul concurs.

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, duminică seara, că România a încheiat pe locul trei în clasamentul pe naţiuni la canotaj, iar acest lucru reprezintă o medalie cât toate celelalte la un loc.

„Apropo de bugetul imens de la canotaj, vreau să vă spun că bugetul Marii Britanii este 47 de milioane de lire sterline, Olanda are 30 de milioane de euro şi dacă o echipă inimoasă ca a noastră a încheiat pe locul trei pe naţiuni această ediţie, este o medalie cât toate celelalte la un loc.

România, pe locul 3. pe naţiuni la canotaj. Elisabeta Lipă: ”Toată lumea se gândeşte la Los Angeles”

Multipla campioană olimpică la canotaj a menţionat că niciun sportiv din lotul actual României nu se gândeşte la retragere, ci doar la următorul ciclu olimpic.

„Sunt foarte fericită, canotajul românesc va avea un viitor frumos. Toată lumea se gândeşte la Los Angeles, nimeni nu se gândeşte la retragere şi asta este un lucru extraordinar.

După trei ani de muncă, şi ce muncă, merită toţi o vacanţă pe măsură. Vreau să-i felicit pe toţi, şi pe cei care au câştigat, şi pe cei care nu au câştigat.

Pentru că noi înţelegem foarte bine ce înseamnă să câştigi şi ce înseamnă să pierzi. Dar dacă ai pierdut, asta nu înseamnă că este sfârşitul lumii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: