Surse: Alfred Bulai a dat explicații în fața Comisiei de Etică a SNSPA. La ieșire, profesorul nu a comentat acuzațiile

Sursa foto: captura video

Comisia de Etică a SNSPA s-a întrunit astăzi din nou, conform surselor TVR INFO. Asta după ce zeci de tinere au vorbit despre abuzuri sexuale, iar polițiștii îi verifică pe profesorii Alfred Bulai și Marius Pieleanu.

Întrebat de jurnalista TVR Diana Dumitrașcu la ieșirea de la audierile din Comisie, Alfred Bulai nu a vrut să comenteze acuzațiile de hărțuire sexuală.

Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA a postat un mesaj adresat studenților săi prin care se angajează să ia măsuri ca mediul din facultate să fie unul sigur, la adăpost de discriminarea de gen și hărțuirea sexuală.

Ca răspuns la teza „toată lumea știa”, profesorii de la Științe Politice se apără afirmând că erau doar zvonuri, singurele informații certe fiind legate de afirmațiile sexiste făcute de Alfred Bulai în cadrul cursurilor.

Jurnaliștii siteului Snoop au publicat un articol în care Alfred Bulai, profesor la SNSPA și analist TV, este acuzat că ar fi cerut studentelor diverse servicii de natură sexuală. Articolul prezintă mărturii ale mai multor fete și înregistrări realizate chiar de către victime cu profesorul. Alfred Bulai a declarat pentru TVR că va face o declarație doar după ce își prezintă poziția sa în Comisia de etică a SNSPA.

Potrivit înregistrărilor și mărturiilor, prezentate în articol, Alfred Bulai cheamă studentele la terase pentru a discuta prestația lor la curs, dar le pune întrebări despre viața lor sexuală. Le invită la el acasă, le pipăie sau încearcă să le sărute, cu altele ajunge să facă sex. Le induce sentimentul că ele sunt vinovate pentru ce se întâmplă, potrivit înregistrărilor și mărturiilor. „Îmi spunea că eu sunt cea care îl seduce”, relatează una dintre victime.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: