Ce măsură a luat Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA în urma scandalurilor de hărțuire sexuală

Sursa foto: facebook

Comunitatea Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) reacționează la scandalurile recente de hărțuire sexuală care pătează imaginea SNSPA. Facultatea își exprimă înțelegerea și se declară alături de victimele ”abuzurilor, hărțuirilor, violenței psihologice și ale oricăror comportamente inadecvate la adresa studentelor și studenților”, și anunță o decizie care să ajute la preîntâmpinarea unor astfel de incidente.

Facultatea de Comunicare și Relații Publice apreciază că aceste cazuri care au ajuns publice în ultima vreme și au stârnit, firesc, indignarea opiniei publice, ”sunt izolate și trebuie să primească, în mod categoric, răspunsuri clare și neezitante”. Totodată, însă, facultatea se declară ”alături de colegele și colegii din toate facultățile SNSPA – Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Management, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană, Facultatea de Științe Politice –, asupra cărora planează suspiciuni ca urmare a generalizării unor cazuri particulare”.

Comunitatea de la Comunicare și Relații Publice se declară ”alături de colegele și colegii din celelalte facultăți din România, din întregul mediu universitar, asupra cărora planează umbra unei învinovățiri colective pornind de la fapte izolate”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: