VIDEO Cătălin Antohe: Am dovedit că la Spitalul Pantelimon se fac operații fictive; nimeni nu s-a obosit să verifice

Cătălin Antohe, invitat Puterea Știrilor 8.08

În urma dezvăluirilor făcute de jurnalistul Cătălin Antohe, fondatorul publicației Cetățeanul.net, la Spitalul Pantelimon este în curs o anchetă. Într-o intervenție în emisiunea Puterea Știrilor de astăzi, jurnalistul a comentat situația de la Spitalul Pantelimon, unde mai multe cadre medicale au fost acuzate de omor cu premeditare. Ministrul Sănătății ar fi trebuit să-și dea demisia pentru inacțiune, întrucât în felul acesta i-a protejat pe cei acuzați, este de părere Cătălin Antohe.

După acele dezvăluiri, am făcut numeroase alte dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă la Sfântul Pantelimon. Am demonstrat că acolo s-au făcut investigații RMN la negru, pe un aparat care nu avea la acea dată autorizație de funcționare și că s-au încasat bani. Apoi am dezvăluit că în Spitalul Pantelimon se fac operații fictive. Am dovedit că se fac operații fictive. Nimeni, nici Ministerul Sănătății, nici Casa de Asigurări de Sănătate nu s-au obosit să verifice asta la modul serios. Am dezvăluit apoi că toate aparatele de anestezie din sălile de operații și inspectoratele nu au contracte de mentenanță, obligație legală, în timp ce spitalul a încheiat contracte de mentenanță pentru geamuri și pentru oalele de la bucătărie. Nu s-a întâmplat nimic și încă multe altele”, a afirmat jurnalistul.

La întrebarea ce presupuneau operațiile fictive, Cătălin Antohe explică faptul că în fișele de externare ale unor pacienți era trecută efectuarea unor operații, acestea fiind apoi decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

„I-am sunat personal pe acei pacienți, (…) oamenii mi-au spus: dar nu am fost operat, nici vorbă de așa ceva. Înregistrările audio și articolul în cauză cu înregistrări audio sunt pe cetățeanul.net”, a explicat jurnalistul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: