JO 2024. Audierile în cazul contestației depusă de Sabrina Voinea au fost amânate

Sursa foto: Facebook

Informații noi în cazul contestației depuse de gimnasta Sabrina Voinea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Astăzi era așteptat un verdict, dar audierile au fost amânate. Inclusiv oficialii români au cerut o amânare de 24 de ore pentru a completa dosarul cu probe. Șeful Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că nota Sabrinei va fi în mod sigur mărită după analizarea contestației. 

Cristian Jura, președinte la Tribunalul Român de Arbitraj Sportiv: „În acest moment avem două posibilități. Una ar fi ca să se judece până în ultima zi a olimpiadei – duminică, sub umbrela diviziei ad-hoc a tribunalului pentru arbitraj sportiv, care a fost constituită pentru a funcționa pe perioada olimpiadei.

Scenariul doi, în condițiile în care nu se reușește din diferite motive finalizarea până duminică a cauzei, e posibilitatea să meargă mai departe pe o procedură normală la Lausanne. Acestea sunt cele două variante. Diferența între ele e de probatoriu, intervenienți și așa mai departe”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: